Stoppen met Roken

                    'Onafhankelijke informatie over stoppen met Roken'


 

Stoppen met Roken

  
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

  

Stoppen met Roken - De softlaser methodeSoftlaser methode - stoppen met roken

De softlaser therapie is ontdekt werd door een Canadese arts en kan helpen bij het stoppen met roken.

Laser therapie maakt gebruik van een softlaser om verschillende drukpunten op uw lichaam te stimuleren of te kalmeren. Deze punten staan d.m.v. meridianen in verbinding met de aanmaakcentra van endorfinen.

Nicotine: extra endorfinen

De snel werkende stof nicotine in uw bloed zorgt voor de aanmaak van extra endorfine. Neemt het endorfinegehalte weer af, dan komt het verlangen naar nicotine weer naar boven. Zo werkt roken verslavend!

Door middel van softlaserbehandeling wordt het endorfinegehalte gereguleerd, waardoor er weer een natuurlijk evenwicht tot stand wordt gebracht. De nicotineverslaving stopt. Na de behandeling bent u dan ook niet langer verslaafd aan nicotine. Ook wordt door de laserbehandeling de stofwisseling gestimuleerd waardoor gewichtstoename beperkt blijft of zelfs afneemt. De lasertherapie heeft dus een dubbele werking: ze neemt de behoefte aan nicotine weg en zorgt er tegelijkertijd voor dat ontwenningsverschijnselen tot een absoluut minimum beperkt blijven.

 

  
Menu:

Stoppen met Roken

Stoppen met Roken Videos

Video Begeleiding

De Tijdlijn

Nicotine Verslaving

Echt Stoppen

Nicotine Kauwgom

Nicotine Pleisters

Neus Sprays

Allen Carr

Acupunctuur

MOOS Methode

Softlaser Methode

Stoppen & Aankomen

Zwangerschap

Stoppen met Roken Links

Ik Stop met Roken DVDGebruik van onderdelen van deze site geschied volledig op eigen risico | Contact | Privacy Beleid | © 2005 - 2021 Met roken stoppen .nl