Stoppen met Roken

                    'Onafhankelijke informatie over stoppen met Roken'


 

Stoppen met Roken

  
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

  

Stoppen met Roken met behulp van AcupunctuurAcupunctuur als hulp bij het stoppen met roken

Na het stoppen met roken treden ontwenningsverschijnselen op. De ontwenningsverschijnselen treden op als de nicotinebehoefte niet meer wordt aangevuld. Het is een onbehaaglijk gevoel dat steeds sterker lijkt te worden. Het kan leiden tot slapeloosheid, irritaties, gevoelens van onrust, eet- en snoepaanvallen etc.

Uiteindelijk zal het lichaam aan de nieuwe situatie wennen, maar dat duurt een tijdje. Vooral de eerste drie weken na het stoppen met roken zijn voor veel mensen erg moeilijk. Acupunctuur is bij uitstek geschikt om die vervelende ontwenningsverschijnselen van het stoppen met roken te verminderen, waardoor het stoppen volhouden gemakkelijker wordt.

Helpt acupunctuur mij definitief van het roken af?

De acupuncturist helpt u om voortaan rookvrij door het leven te gaan. Maar u moet het natuurlijk wel zelf doen. Een sterke motivatie om er definitief mee op te houden is dan ook belangrijk. De meest succesvolle methode om met roken te stoppen blijkt de methode te zijn die zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid doorbreekt. Aan beide aspecten wordt aandacht besteed en u krijgt tips hoe u om kunt gaan met een leven zonder nicotine. Een behandeling met acupunctuur kan de longenergie en zelfs de wilskracht versterken. De vitaliteit keert meestal snel terug en u voelt zich energieker dan ooit. Zo wordt volhouden steeds makkelijker! Gemiddeld zijn drie behandelingen binnen een periode van vier weken voldoende om met roken te stoppen.

 

  
Menu:

Stoppen met Roken

Stoppen met Roken Videos

Video Begeleiding

De Tijdlijn

Nicotine Verslaving

Echt Stoppen

Nicotine Kauwgom

Nicotine Pleisters

Neus Sprays

Allen Carr

Acupunctuur

MOOS Methode

Softlaser Methode

Stoppen & Aankomen

Zwangerschap

Stoppen met Roken Links

Ik Stop met Roken DVDGebruik van onderdelen van deze site geschied volledig op eigen risico | Contact | Privacy Beleid | © 2005 - 2021 Met roken stoppen .nl