Stoppen met Roken

                    'Onafhankelijke informatie over stoppen met Roken'


 

Stoppen met Roken

  
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

  

Echt stoppen met roken!Echt stoppen met roken

Echt met roken stoppen

Een ijzersterke motivatie blijkt nog steeds de beste methode om te stoppen met roken. Studies tonen aan dat 80% van de rokers gestopt is zonder hulp van buitenaf. Verder blijkt dat radicaal stoppen met roken, van de ene dag op de andere, verschrikkelijk moeilijk maar bijzonder effectief is. Zoek steun in uw omgeving of spreek met iemand af om samen te stoppen met roken.

Nogal wat rokers gebaat met extra psychologische ondersteuning of groepsbegeleiding. Het gezelschap van andere, gemotiveerde met die stoppen met roken heeft een positief effect. Een voorbeeld: het zogenaamde "5 dagenplan", waarbij de deelnemers gedurende 5 dagen ongeveer 2 uur per dag samenkomen om ervaringen uit te wisselen, informatie te krijgen en een dieetplan uit te stippelen. Deze methode biedt een slaagkans van 30 tot 35%.

Stoppen met roken methodes:

Verder zijn er stoppen met roken methodes die werken volgens de nicotine vervangingsmethode, Er bestaan op dit moment 3 types van nicotinehoudende geneesmiddelen: nicotine pleisters (patches), neusspray's en kauwgom.

Er bestaan nog veel meer rookstop technieken die gebaseerd zijn op psychologische steun, zoals hypnose, yoga, sofrologie, aversie (waarbij een link wordt gelegd tussen tabak en afkeer), systemen van straffen en belonen.

In de alternatieve wereld zijn hulpmethodes te vinden die vooral steun willen bieden tijdens het ontwenningsproces. Zo is er de acupunctuur, auriculotherapie en homeopathie

  
Menu:

Stoppen met Roken

Stoppen met Roken Videos

Video Begeleiding

De Tijdlijn

Nicotine Verslaving

Echt Stoppen

Nicotine Kauwgom

Nicotine Pleisters

Neus Sprays

Allen Carr

Acupunctuur

MOOS Methode

Softlaser Methode

Stoppen & Aankomen

Zwangerschap

Stoppen met Roken Links

Ik Stop met Roken DVDGebruik van onderdelen van deze site geschied volledig op eigen risico | Contact | Privacy Beleid | © 2005 - 2021 Met roken stoppen .nl